Matsedel V.13

Måndag 25/3  

Kasslergratäng serveras med kokt potatis. 
Köttbullar med potatismos och gräddsås .

 Tisdag 26/3     

Blodbröd med  stekt fläsk & vitsås.

Stekt kummel med pepparrot och kapris, skirat smör & kokt potatis.

Onsdag 27/3     

Korvstroganoff serveras med ris.

Köttgryta serveras med kokt potatis

Torsdag 28/3    

Köttfärslimpa med champinionsås och klyftpotatis.

Kyckling schnitzel med dragonsås och klyftpotatis.

 Fredag 29/3     

Fläskkarré med äpple och rosmarin serveras med saltbakad potatis.

Laxpanna med messmör serveras med potatismos.

ÖPPETTIDER LUNCH MÅN-FRE 11-14
90:- INKL DRYCK, SALLAD, KAFFE & KAKA

     

 

Copyright © PJM Holding AB, 2019